دانلود پروژه کارآفرینی با موضوع طرح جایگزینی عرقیات سنتی گازدار بجای نوشابههای غیرالکلی گازدار
مقدمه :
مواد تشکیل دهنده نوشابههای غیرالکلی گازدار عبارتند از: عصاره، آب، شکر، گازکربنیک، اسانسها، مواد پایدارکننده، رنگهای مجاز خوراکی و اسیدهای خوراکی.نوشیدنیهای غیرالکلی را برا اساس منشاء مواد اولیه بصورت زیر تقسیمبندی میکنند: آبهای آشامیدنی- آبهای درمانی- شیر بعنوان نوشابههای گازدار از مواد مصنوعی و نوشابههای گازدار از مواد گیاهی که نوع اخیر رایجترین نوشیدنی در صنعت نوشابهسازی میباشد.
این نوشابه ها از عصارهها و اسانسهای طبیعی گیاهی، به همراه فاکتورهای دیگر ساخت نوشابه تهیه میگردند. نوشابههائی که از اسانسهای طبیعی تهیه میشوند از نطر کمی، مقدار قابل توجهی هستند. اسانسهای طبیعی مواد استخراجی از میوهها و یا گیاهان رایحهدار مانند دارچین، زنجبیل و غیره میباشند. عصاره را از میوههای رسیده سالم و توسط روشهای مکانیکی تهیه میکنند و یا از گیاهان خشک و پودر شده توسط حلال استخراج مینمایند.
آب مورد نیاز در صنعت نوشابهسازی، پس از انجام عملیاتی بر روی آب آشامیدنی شهر مورد مصرف قرار میگیرد. این آب باید بدون رنگ، شفاف، بدون بو و عاری از میکروارگانیزمها بوده و سختی آن بیش از ppm 300 نباشد. در صنعت نوشابهسازی از مواد شیرین کننده مانند شکر، قند انورت دکستروز، فروکتوز، شکر مایع و در بعضی موارد از …
جهت دانلود به ادامه مطلب مراجعه نمایید
دانلود پروژه کارآفرینی با موضوع طرح جایگزینی عرقیات سنتی گازدار بجای نوشابههای غیرالکلی گازدار
مقدمه :
مواد
تشکیل دهنده نوشابههای غیرالکلی گازدار عبارتند از: عصاره، آب، شکر،
گازکربنیک، اسانسها، مواد پایدارکننده، رنگهای مجاز خوراکی و اسیدهای
خوراکی.نوشیدنیهای غیرالکلی را برا اساس منشاء مواد اولیه بصورت زیر
تقسیمبندی میکنند: آبهای آشامیدنی- آبهای درمانی- شیر بعنوان نوشابههای
گازدار از مواد مصنوعی و نوشابههای گازدار از مواد گیاهی که نوع اخیر
رایجترین نوشیدنی در صنعت نوشابهسازی میباشد.
این نوشابه ها از
عصارهها و اسانسهای طبیعی گیاهی، به همراه فاکتورهای دیگر ساخت نوشابه
تهیه میگردند. نوشابههائی که از اسانسهای طبیعی تهیه میشوند از نطر
کمی، مقدار قابل توجهی هستند. اسانسهای طبیعی مواد استخراجی از میوهها و
یا گیاهان رایحهدار مانند دارچین، زنجبیل و غیره میباشند. عصاره را از
میوههای رسیده سالم و توسط روشهای مکانیکی تهیه میکنند و یا از گیاهان
خشک و پودر شده توسط حلال استخراج مینمایند.
آب مورد نیاز در صنعت
نوشابهسازی، پس از انجام عملیاتی بر روی آب آشامیدنی شهر مورد مصرف قرار
میگیرد. این آب باید بدون رنگ، شفاف، بدون بو و عاری از میکروارگانیزمها
بوده و سختی آن بیش از ppm 300 نباشد. در صنعت نوشابهسازی از مواد شیرین
کننده مانند شکر، قند انورت دکستروز، فروکتوز، شکر مایع و در بعضی موارد
از …
فهرست مطالب :
خلاصه
مقدمه
کلیاتی در مورد نوشابههای گازدار
گیاهان داروئی
بررسی گیاهان تیره نعناع
بررسی گیاهان تیره جعفری
تیره پروانهداران
بررسی مهمترین گلهای دارویی
بررسی عرقیات گیاهان دارویی ایران
بررسی اسانسها
استفاده از گیاهان در تهیه نوشابه
نمودار فرآیند تولید نوشابه
نمودار فرآیند تولید عرقیات سنتی
ویژگیهای میکروبیولوژی عرقیات سنتی
منابع
۲ هزار تومان
مقطع : کارشناسی
تعداد صفحه : 110
فرمت : Doc (ورد)
حجم : 180 کیلوبایت
پسوند فایل فشرده : Zip
برنامه فشرده ساز : Power Archiver
رمز فایل فشرده در صورت نیاز : BeyhaghMarket.ir
- ۹۶/۰۲/۰۱